Beleef samen met je familie en vrienden Westzaan in Winterse sferen!

Beleef samen met je familie en vrienden Westzaan in Winterse sferen!

Met een gemiddelde van 10.000 bezoekers is de Westzaanse Winter Fair nu echt een begrip geworden in de Zaanstreek!

Een sprookjesachtig winter Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Tijdens de Winter Fair geniet je samen van de warmte van elkaar en van de vele activiteiten, kerstkramen, foodtrucks en entertainment. Westzaan wordt omgetoverd in een sprookjesachtig décor met brandende vuurkorven!

Op zaterdag 14 december 2019 van 16:00 tot 22:00 uur wordt de Westzaanse Winter Fair gehouden, die helemaal in het teken staat van Kerst, muziek en de saamhorigheid van de mensen uit het dorp en bezoekers uit de regio.

Ruim 60 standhouders en +/- 10 foodtrucks zullen aanwezig zijn. Je kunt heerlijk struinen over de Kerstmarkt met een vleugje vintage en lifestyle, lekker eten bij verschillende ‘creatieve’ foodstands en foodtrucks, een drankje komen drinken aan de gezellige bar in de verwarmde feesttent (in de Zeilenmakersstraat) en tegelijk genieten van muzikale optredens onder het genot van warme glühwein en andere winterse versnaperingen en zoetigheden.

Tijdens de Winter Fair beleef je intense vreugde en vertier en zijn er leuke activiteiten. Zo hebben we voor de stoere mannen onder ons een wedstrijd ‘boomstam’ zagen en kan er genoten worden van een potje Spijkerslaan. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Touwtje trekken, schminken, op de foto met de kerstman en er valt nog veel meer te beleven…

Warm u zelf op bij een vuurkorf of in de feesttent en luister naar diverse live optredens.

De Westzaanse Winter Fair wordt sinds dit jaar georganiseerd door de Westzaanse Gemeenschap in samenwerking met vrijwilligers en sponsoren.

zie verdere info

Weergaven: 10