Winterfair

Beleef samen met je familie en vrienden Westzaan in Winterse sferen!

Geniet op zaterdag 14 december van 16.00 tot 22.00 uur van een sprookjesachtig, winters Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. De Winterfair staat helemaal in het teken van Kerst, muziek en saamhorigheid en heeft ruim 60 standhouders en circa 10 foodtrucks aangevuld met muziek en leuke activiteiten.

De Kerkbuurt, Lambert Meliszstraat en de Zeilenmakersstraat worden omgetoverd in een sprookjesachtig decor met brandende vuurkorven! 

Kerstkramen, Foodtrucks en Entertainment

Struin over de Kerstmarkt met een vleugje vintage en lifestyle, geniet van het lekkere eten bij verschillende ‘creatieve’ foodstands en foodtrucks! In de gezellige bar in de verwarmde feesttent of in De Kazerne kun je een drankje nemen en ondertussen genieten van live muziek, entertainment en muzikale optredens!

Tijdens de Winterfair beleef je intense vreugde en vertier en zijn er leuke activiteiten. Zo hebben we voor de stoere mannen onder ons een wedstrijd ‘boomstam’ zagen en kan er genoten worden van een potje Spijkerslaan. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Touwtje trekken, schminken, op de foto met de kerstman en er valt nog veel meer te beleven…

Warm u zelf op bij een vuurkorf of in de feesttent en luister naar de diverse live optredens!

Aanmelden voor Kerstkraam, Foodtruck of Open Podium

Heb je belangstelling voor deelname tijdens de gezelligste ‘Westzaanse’ Winter Fair van Zaanstad en omgeving? Geef aan naar welke kraam je interesse uitgaat en download hier het inschrijfingsformulier.

Wil je met een foodtruck of creatieve stand komen staan? Dat kan natuurlijk ook. Download hier het juiste formulier.

Heb je talent en wil je graag optreden? Wij bieden jou een open podium om al je kunsten te laten zien aan een groot en gevarieerd publiek. Dus zanger(essen), singer-songwriters, dansers, kunstenaars, verhalen vertellers of andere vormen van talent, zorg dat je er bij bent en download hier het formulier!

Inschrijven kan ook per email: winterfair@westzaan.nl

Wees er snel bij want we zitten zo weer vol!

Inschrijfformulier-Kerstmarkt-WinterFair-Westzaan-2019

Inschrijfformulier-foodtruck Westzaanse WinterFair-2019

Informatiebrochure Entertainment Westzaanse WinterFair-2019

Organisatie door Westzaanse Gemeenschap

De 4e editie van de Westzaanse Winterfair wordt dit jaar georganiseerd door de Westzaanse Gemeenschap in samenwerking met vrijwilligers en sponsoren. Draag je dit evenement een warm hart toe dan kun je je aanmelden als vrijwilliger of sponsor. Stuur dan een mail naar winterfair@westzaan.nl

Westzaanse Winterfair

Wanneer: zaterdag 14 december 2019

Hoe laat: van 16.00 uur – 22.00 uur

Waar: Westzaan in de Kerkbuurt, Lambert Meliszstraat en de Zeilenmakersstraat

 

e-mail: winterfair@westzaan.nl

Instagram: https://www.instagram.com/westzaansewinterfair/

Facebook: https://www.facebook.com/westzaansegemeenschap/

– Een Kerstmarkt met een vleugje vintage en lifestyle – Dickens decor met straat artiesten – Singer songwriters – muzikanten – musical – kinderactiviteiten – foodtrucks met heerlijke versnaperingen – brandende vuurkorven – warme glühwein – warme chocolademelk – gezellig verwarmde bar – feesttent – intieme huiskamerconcerten – verhalen vertellers – theater – en nog veel meer.. .

Weergaven: 1149