De Dag van Westzaan

Ontdek alles wat Westzaan te bieden heeft tijdens De Dag van Westzaan (DDvW) 2024! Over slechts een half jaar – 28 september – is het zover: de open dag van ons mooie dorp. Dit jaar samen met het 50-jarig jubileum van Zaanstad. We zijn verheugd te zien dat al verschillende geweldige verenigingen, stichtingen en bedrijven zich hebben aangemeld om deel te nemen. Tot nu toe hebben o.a. De Kwaker, ’t Regthuys, de Kazerne, ijsbaan Lambert Melisz, molen De Prinsenhof, BEKA Vlees, de Zuidevermaning, de Grote Kerk, JongWijs en het Westzaans Dameskoor zich al aangemeld om hun bijdrage te leveren aan deze feestelijke dag. Ook hebben de Willem Jansen Stichting en de Digitale Beeldbank grootse plannen waar niemand omheen kan…!

Maar we zijn er nog niet! We willen graag nog meer diverse deelnemers de kans geven om het jubileumjaar extra speciaal te maken. Vanuit de organisatie organiseren wij dit evenement en helpen wij iedereen met promotiemateriaal, inspiratie en een netwerk. Dit jaar streven we ernaar om nog meer variatie en enthousiasme te bieden, mét jullie hulp natuurlijk. Ter inspiratie een greep uit de
activiteiten van vorig jaar: muzikale optredens, een tombola, proeverijen, presentaties van bedrijven, de oldtimerrit en een kunstexpositie.

Woensdag 20 maart om 20 uur is de volgende bijeenkomst gepland in De Kwaker. Dus, als je je nog niet hebt aangemeld, is dit het perfecte moment om dat te doen en je plek te verzekeren. Samen kunnen we de gemeenschap versterken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Kom kennis maken, contacten leggen en inspiratie opdoen! Iedereen is welkom!

Aanmelden – ook voor de oldtimerrit – kan online via https://forms.gle/Ln5TvYpujEzARCRW7
Andere vragen (aanmeldingen niet dus!) kunnen gesteld worden via ddvwikdoemee@gmail.com.

Weergaven: 2114