OBW laatste natuurwerkochtend van dit seizoen zaterdag op 4 april

Datum: 4 april 2020

Beste natuurliefhebbers/ leden van OBW, SBB en Vogelwacht 

Wij nodigen u uit voor de één na laatste natuurwerkochtend van dit seizoen (op 4 april houden we een zwerfafvalopruimdag) om mee te helpen met riet opruimen en eventueel boompjes rooien in het Westzijderveld. En dan hopen we natuurlijk op weer zo’n prachtige dag als op 19 januari. Wat een schitterend weer hadden we toen en wat hebben we genoten! Het was ongelooflijk voor een dag in januari. De erwtensoep van Manouk smaakte desondanks heerlijk!

De data van de resterende werkochtenden dit seizoen zijn:

zondag 8 maart 2020

De werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht, zoals altijd, onder leiding van Staatsbosbeheer.

De pauze met koffie/thee met appelgebak gaan we houden in molen De Jonge Dirk. Fred Eerenberg heeft die afspraak al gemaakt met Abel, de molenaar. ‘t Kan natuurlijk zulk lekker weer zijn, dat we buiten kunnen zitten, maar het zou ook zomaar heel guur en koud kunnen zijn, zodat we ons lekker kunnen warmen aan het kacheltje in de molen. We zullen ‘t zien.

Graag nog even een herinnering:

 

neem zelf een koffie- of theemok, schotel en vorkje/lepeltje mee.  Eventueel een lunchpakket meenemen als je erg hongerig bent.

Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester en om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen en evt. regenkleding.

 

Met vriendelijke groet en graag tot ziens op de 15de!

Namens het bestuur van OBW,

Marja Veken, secr.