Volleybaltoernooi voor straten van Zaanstad EINDE

Datum: 20 juni 2024

ZAANS STRATENVOLLEYBALTOERNOOI KRIJGT ANDERE OPZET

Volleyballiefhebber Marijke Krabbenbos organiseert samen met het Sportbedrijf Zaanstad vier zomerse avonden volleyballen, voor individuen en teams. Dit was eerst het Zaanse stratenvolleybaltoernooi.

Nieuwe opzet

Het Zaanse stratenvolleybaltoernooi met 10 avonden in 10 dorpen en wijken van Zaanstad bleek wat te ambitieus. Daarom zijn de plannen omgegooid: ​

Op vier avonden in juni kunnen Zaankanters komen volleyballen. Drie keer op gras, één keer op zand. Je kunt je aanmelden als team, maar ook als individu. We maken dan ter plekke teams. We spelen op recreatief niveau.

Deelname is gratis en als je wilt, mag je elke avond komen.

Vier zomerse avonden
De data en locaties van de avonden zijn:

  1. donderdag 6 juni bij Zwembad De Slag in Zaandam-oost
  2. donderdag 13 juni op het grasveld bij Olympus in Assendelft
  3. vrijdag 14 juni op de Burcht in Zaandam (beach)*
  4. donderdag 20 juni op het korfbalveld bij de Houtveldweg in Westerwatering

* Collegateams op 14 juni

De avond op 14 juni op zand op de Burcht is specifiek voor teams van collega’s van Zaanse bedrijven en instellingen. Maar ook hier is ruimte voor gelegenheidsteams die we ter plekke samen stellen. Organisaties betalen €30 per team.​

We vragen alle geinteresseerden om zich in te schrijven via de site en dan om 19.00 uur in sportkleding naar de locatie te komen. We hebben dan één of twee velden opgezet, maken teams en gaan lekker spelen. ROC-studenten zullen meehelpen in de organisatie.

Aanmelden kan via www.ideacompany.nl/volleybal

 

 

Weergaven: 0