ZusjesZ @ Stijl Dag workshop Kei vilten of toffe kruk maken!

ZusjesZ @ Stijl Dag workshop Kei vilten of toffe kruk maken!

Dag workshop Kei vilten of toffe kruk maken van 10.00 uur tot 16.00 uur cursus
Zaterdag 26 oktober 2019 een dagworkshop prachtige kei vilten of toffe kruk vilten.

Je maakt deze dag een prachtige kei of toffe kruk met mooie natuurlijke kleuren van schapenwol. De doorsnee van de kei is ± 50 cm en de doorsnee van de kruk is ± 28 cm
en is 42 cm hoog.De kosten voor de workshop zijn € 85,- p.p. inclusief materiaal, wol naar keuze, koffie ofthee met wat lekkers erbij, tussen de middag een heerlijke lunch met zelfgemaakte soep.
Het is superleuk en gezellig om te doen en natuurlijk gaat je zelfgemaakte kei of kruk mee naar huis.

Avondworkshop vaas/windlicht hoes vilten van 19.00 uur
Je vilt een prachtige hoes om een vaas mee te decoreren met mooie kleuren vanschapenwol. Tot slot wordt je vaas gevuld met 5 bloemen naar keuze. De doorsnee van de vaas is ± 19 cm en 30 cm hoog.
De kosten voor de workshop zijn € 39,50,- p.p. inclusief materiaal, wol naar keuze, koffie of thee met wat lekkers erbij. Het is superleuk en gezellig om te doen en natuurlijk gaat je vaas met bloemen met zelfgemaakte hoes mee naar huis.

Kies een werkstuk dat je wil maken en schrijf je in via bovenstaand e-mailadres. Na de inschrijving nemen wij contact met je op voor verdere informatie.De workshops kunnen alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen.Ben je met minimaal 4 personen voor een workshop en komen bovenstaande data niet uit dan kunnen wij in overleg een datum plannen.

Groetjes,

ZusjeZ & Stijl

Weergaven: 31