Zuidervermaning: Tomusz Zondag 24 juni 15:00

Op deze middag treedt het Zaanse popkoor Thomuz op, onder de swingende leiding van dirigent Susan Meertens. Thomuz is een vrolijk drie- en soms vierstemmig popkoor dat vooral soulvolle popliedjes zingt. Op het repertoire staan onder meer Natural Woman van Aretha Franklin, Freedom van George Michael, Love Shack van de B-52’s en A Thousand Years van Christina Perri.

Ook treedt speciaal voor deze middag op; het gelegenheidsduo bestaande uit bassist Özge Çimen en Thomuz’s dirigent (en zangeres) Susan Meertens. Deze talentvolle dames met beide een muzikaal geschoolde achtergrond, staan garant voor een prachtige set met jazzy en funky muziek (zowel zang, als ook instrumentaal). Als u wilt horen hoe dit duo de muziek van Bill Withers op geheel eigen wijze vormgeeft, kom dan dus vooral langs want dat mag u niet missen.

Koorlid Mariska Surig en gitarist Maurice Evan vormen samen het muzikale duo “il Giardino del Suono”. Zij hebben elkaar gevonden in hun gezamenlijke muzikale liefde en geven een semi-akoestische draai aan hun uitvoeringen van moderne rock-klassiekers van onder andere Editors, Manic Street Preachers en U2. Mariska’s krachtige stem en Maurice zijn gitaar zijn een geweldige match.”

Zuidervermaning, zondag 24 juni om 15.00 uur, toegang gratis. Bezichtiging mogelijk vanaf 12.00 uur.

Weergaven: 0