ZINGEN? KOM VRIJBLIJVEND MEEZINGEN MET POPKOOR LEF!

ZINGEN? KOM VRIJBLIJVEND MEEZINGEN MET POPKOOR LEF!

Je wilt graag zingen en optreden maar weet niet waar te beginnen? In de Zaanstreek zijn rond de 60 koren actief, in stijl variërend van klassiek tot gospel en van barbershop tot popkoor. De keuze is reuze en dus niet eenvoudig.

Mogen wij het jou gemakkelijk maken? Kom vrijblijvend meezingen met het leukste en meest veelzijdige popkoor van de Zaanstreek, Popkoor LEF! Ons vijfstemmige, kleinschalige en tikkeltje eigenzinnige popkoor staat onder leiding van een jonge, enthousiaste zangdocent, Louis van Dijk, die veel van onze arrangementen zelf maakt zodat wij nooit klinken als de rest. Louis werkt met complete vocal technique, waardoor je ook echt leert om het beste uit je eigen stem te halen.

Popkoor LEF! heeft een verrassend en steeds vernieuwend repertoire met voornamelijk Engelstalige popsongs van onder meer Bruno Mars, Clean Bandit, John Major, Justin Timberlake en Madcon.

Wij treden regelmatig op en maken daar iedere keer een feestje van! Zoals onze naam al doet vermoeden, gaan we geen uitdaging uit de weg en voor het nieuwe jaar staat al weer een aantal leuke performances op het programma, zoals bij de gemeente Zaanstad, een live radio-optreden en de Yada Yada Markt.

Nieuwsgierig of ons koor iets voor jou is? Wij repeteren elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Muziekfabriek van Dijk aan de Jacobus van Waertstraat 53 in Westzaan. Wedden dat je het leuk vindt!!!

Bel voor meer info onze secretaris Ria den Hollander op 06-52496297 of kom gewoon eens langs.