Zet Westzaan op de kaart tijdens De Dag van Westzaan

Zet Westzaan op de kaart tijdens De Dag van Westzaan

Ook dit jaar zal op de tweede zaterdag van september De Dag van Westzaan weer plaats vinden. Daarom nodigen we via deze weg graag iedereen uit tijdens de eerste vergadering op woensdagavond 29 maart om 20.00 uur in de Kwaker.

Iedereen die IETS wilt doen op De Dag van Westzaan of een leuk idee heeft willen we vragen om deel te nemen aan de vergadering. De Dag van Westzaan is er om elkaar te helpen en te versterken en dit is precies wat we doen tijdens de vergaderingen.

Tijdens de eerste vergadering zullen de eerste (nog niet complete) ideeën worden gedeeld en gaan we met elkaar meedenken hoe dit vorm gegeven kan worden op zaterdag 9 september 2023. Ook zal er op de vergadering een korte uitleg worden gegeven over hoe sociale media bijdraagt aan het samen promoten van De Dag van Westzaan. Sociale media is tegenwoordig namelijk niet meer weg te denken, des te belangrijker dat zoveel mogelijk mensen de berichten liken en delen! Bij deze gelijk een oproep om ons vooral te volgen op de sociale media 😉 Op die manier versterken we elkaar op alle mogelijke vlakken.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze stellen via Facebook (De Dag van Westzaan)/Instagram (dedagvanwestzaan), ouderwets mailen mag ook naar ddvwikdoemee@gmail.com . Maar het allerbeste is om je vragen te stellen tijdens de vergadering!

Met elkaar maken we er weer een mooie dag van!

De stuurgroep van De Dag van Westzaan

Ook dit jaar zal op de tweede zaterdag van september De Dag van Westzaan weer plaats vinden. Daarom nodigen we via deze weg graag iedereen uit tijdens de eerste vergadering op woensdagavond 29 maart om 20.00 uur in de Kwaker.

Iedereen die IETS wilt doen op De Dag van Westzaan of een leuk idee heeft willen we vragen om deel te nemen aan de vergaderingen. De Dag van Westzaan is er om elkaar te helpen en te versterkten en dit is precies wat we doen tijdens de vergaderingen.

Tijdens de eerste vergaderingen zullen de eerste (nog niet complete) ideeën worden gedeeld en gaan we met elkaar meedenken en kijken hoe we dit kunnen vormgeven op zaterdag 9 september 2023.

 

Als (oud) deelnemer ontvangt u hierbij alvast de agenda voor de vergadering op woensdagavond 29 maart 2023:

 1. Opening
 2. Mededelingen/ ingekomen stukken
 3. Voorstel ronde + eerste plannen
 4. Verbeterpunten vanuit evaluatie (nogmaals benadrukken)
 5. Sociale media uitlegje (+ PR-plan online)
 6. PR-plan offline
 7. Oldtimers
 8. Nieuwe ideeën?
 9. Subsidie/ vergunning
 10. Rondvraag
 11. Sluiting

In de eerstvolgende Wessaner die uitkomt zal ook een uitnodiging te vinden zijn, maar voor die tijd staat het u vrij om uw buren, vrienden en familie alvast uit te nodigen.

 

Met vriendelijke groet,

De stuurgroep van De Dag van Westzaan,

 

DDvW organisatie

 

Weergaven: 0