Westzaanse Winter Fair staat zaterdag 8 december 2018

Westzaanse Winter Fair staat zaterdag 8 december 2018

WESTZAAN – De eerste Westzaanse Winter Fair staat zaterdag 8 december op stapel. Organisatrice Denise de Vries van PUUR ZAANS houdt met haar team een winters straatfestival dat in het teken staat van Kerstmis, lichtjes en saamhorigheid.
Er is veel te zien en beleven op diverse locaties. Bezoekers kunnen genieten van een kerstmarkt, er zijn straatartiesten en ijspret terwijl er ook het nodige voor de kinderen is te doen. Bij foodtrucks is de inwendige mens te versterken en laat de Glühwein zich vast smaken.

Er is volop sfeer met brandende vuurkorven, intieme tuinconcerten, verhalenvertellers, workshops, een levende kerststal, kunst, theater en nog veel meer. De Winter Fair wordt als non-profit event gehouden. Opbrengsten en donaties gaan naar het goede doel: Kerstwens speciaal voor jou!
De Fair duurt van 16.00 tot 23.00 uur. Toegang is gratis. Veel gebeurt in de Kerkbuurt rond ’t Regthuys tot aan de Weelsloot. De kerstmarkt vindt plaats in de Zeilemakersstraat.

Lichtjesroute
De organisatie doet een oproep aan dorpsgenoten deel te nemen aan het maken van een lichtjesroute waarbij de mooist verlichte tuin wordt verkozen. Bedoeling is een winters lichtjeslint van noord naar zuid te maken.

Meer info: www.puurzaans.nl

Westzaanse Winter Fair staat zaterdag 10

Van bakkerij Verhagen Kerkbuurt

Weergaven: 18