Westzaanse Dameskoor (Ingrid Scholte

Westzaanse Dameskoor

Ik ben Ingrid Scholte en zing nu anderhalf jaar bij het Westzaans Dameskoo en ik vind het heel erg leuk. Voordat ik lid durfde te worden, ging er wel een poosje voorbij. Mijn gedachte was: ik kan niet echt goed zingen en ik weet niet wat voor soort muziek er gezongen wordt. Maar ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. We zingen een veelzijdig repertoire met muziek van vroeger en nu, en dat is heel fijn. Er zijn ongeveer vier vaste optredens in Westzaan en één of twee buiten Westzaan. Zingen is fijn en je kunt even alle dagelijkse gedachten loslaten.
Daarom wil ik meer dames enthousiast maken voor het dameskoor. Dus dames, als je het leuk vindt om te zingen en het gezellig vindt om onder de mensen te zijn, kom dan een keer langs. Je kunt twee repetities
gratis meezingen en kennismaken met onze leden. Elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur repeteren we in dorpshuis De Kwaker, J.J. Allanstraat 127. We houden altijd een gezellige pauze voor het uitwisselen van het wel en wee.
Voor meer informatie kunt u mailen naar dameskoor@wessaner.nl.

Ingrid Scholte

Bezoeken: 3