Westzaan organisaties openen hun deuren

Westzaan organisaties openen hun deuren
Uit de Wessaner

De laatste update van De Dag van Westzaan. Hierna zal de speciale editie van De Wessaner uitkomen,die volop over de activiteiten gaat die op deze dag plaats zullen vinden. Wij hopen natuurlijk dat u 14 september al in uw agenda heeft staan. Het belooft namelijk een grandioze dag te worden!
Als eerste zal er een stoet met oldtimers door het dorp rijden. Dit is als het ware het startschot voor deze dag. Dit jaar wordt er verzameld op de Penningweg.De stoet zal vertrekken rond 10.00 uuren zal van de Zuid naar de Noord rijden. Dan viade Watermolenstraat en de Nauernasche Vaartdijkrichting de Provincialeweg. Via de rotonde richting Nauera om vervolgens via de dijk aan de Zuid hetdorp weer in te rijden. Daarna zullen de oldtimers op verschillende plaatsen in het dorp staan.Heeft u een oldtimer en wilt u ook graag meerijden, dan kan dat. Geef u op via dotte.kuiper@gmail.com. Meerijden kost niets en zolang de voorraad strekt ontvangen de deelnemers een echt De Dag van Westzaan-rallybord.

Na deze opening zullen de meeste verenigingen, instanties en stichtingen hun deuren openen. Daar kunt u een kijkje nemen en eventueel vragen stellen. Omdat het van zuid naar noord best een stuk lopen is, rijdt er een pendelbus heen en weer. Door middel van bushaltes speciaal voor De Dag van Westzaan wordt duidelijk waar deze zal stoppen en waar u kunt opstappen. Deze bushaltes staan ook aangegeven op de plattegrond, die over een paar weken online komt. Iedere organisatie die open is, zal op deze plattegrond worden vermeld. Ook particulieren, bedrijven, hobbyverenigingen enz. kunnen hun deuren
openzetten. Ook die worden vermeld op de plattegrond.

Hiervoor moet u zich wel aanmelden via ddvwikdoemee@gmail.com. Op dit moment is de organisatie nog druk bezig om op diverse locaties livemuziek te laten horen. Zodra er meer bekend over is, staat dit op de sociale media. Actuele informatie over deze dag zal worden vermeld op de plattegrond. Deze zal alleen online zichtbaar zijn, op de website www.westzaan. nl en op de sociale media. Volg ons om op de hoogte te blijven. Facebook: De Dag van Westzaanof Instagram: de dag van Westzaan.

Heeft u nog leuke ideeën of iets anders kom dan op onze laatste vergadering op 4 september om 20.00 uur in De Kwaker. Wij hopen u op 14 september te zien!
namens de organisatie,

Dewi Fraij

Dag van Westzaan, Westzaan, 09-09-2017, Beheerders van het brandweermuseum starten een brandspuit uit 1917

Weergaven: 1