Werken in het mooie Westzijderveld a.s. zondag 13 maart

Werken in het mooie Westzijderveld a.s. zondag 13 maart

Datum: 13 maart 2022

VERZAMELEN BIJ MOLEN DE SCHOOLMEESTER!

Werken in het mooie Westzijderveld 

Beste natuurliefhebbers/ leden van OBW,

Zondag 13 maart as. is de laatste èchte werkdag in het Westzijderveld van dit seizoen. Daarna is er nog een zwerfafvalopruimdag op zaterdag 2 april.

Wij nodigen jullie weer uit om mee te helpen riet op te ruimen en evt. boompjes te rooien.

Twee weken terug hadden we een schitterende dag, maar wel met erg veel wind, maar dat mocht de pret niet drukken. We hadden aanvankelijk wel 32 aanmeldingen, maar vanwege de storm van die week en natuurlijk vanwege corona had een aantal mensen  zich weer af moeten melden. We hopen dat ze er dit keer weer bij kunnen zijn.

De foto’s die die dag gemaakt zijn door Fred Eerenberg staan op onze website:

www.obwzveld.nl onder het kopje ‘Foto’s’ en daarna ‘Werkdag 19-2-2022’.

De werkochtenden worden, zoals altijd, georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht onder leiding van Staatsbosbeheer.

LET OP:

We gaan dit keer als vanouds weer verzamelen bij molen De Schoolmeester (dus niet bij Het Prinsenhof). Hier is parkeergelegenheid genoeg.

S.v.p. opgeven vóór woensdagavond 9 maart as. bij ondergetekende, e-mail: w.veken@upcmail.nl, of door deze e-mail te beantwoorden, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

De pauze met koffie/thee met appelgebak zal in molen Het Prinsenhof zijn. Daar is ruimte genoeg voor een grote groep. Fred gaat ’t vast weer voor ons regelen.

Graag nog even een herinnering:  

neem zelf een koffie- of theemok, schotel en vorkje/lepeltje mee. Mocht je die vergeten zijn, dan heb ik nog wel wat plastic bordjes en vorkjes bij me, maar de voorraad raakt een beetje op. Bovendien gebruiken we die liever niet.

Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester. Om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen en evt. regenkleding.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens op 9 maart as.!

Marja Veken.

Weergaven: 0