Wandelt u mee?

Wandelt u mee?

Wist u dat er in Westzaan al enige jaren een wandelgroep, De Wandelgangers genaamd,
actief is? Elke woensdagmorgen vertrekken wij om 9.00 uur bij de Grote Kerk . Er wordt een uur gewandeld en we zijn om 10.00 uur weer bij de kerk. Daar drinken we nog een kopje koffie of thee. Bovendien gaan we eens per jaar op stap en maken we ergens buiten Westzaan een wandeling.

Al wandelend genieten we van de mooie natuur die in elk seizoen weer anders is. In de winter komen we blozend en rozig terug in de kerk, in het voorjaar zien we de jonge dieren op het land en in de sloot . We zien de natuur in bloei komen. ‘s Zomers genieten we van de warmte en de vele vogels en het najaar geeft storm en regen, gekleurde bomen en paddenstoelen.
Er worden diverse rondjes gelopen, dus niet elke week hetzelfde. Hou je van wandelen, dan nodigen wij je uit met ons mee te lopen. Kerkelijk of niet-kerkelijk, je bent van harte welkom. Je bent vrij om één keer mee te wandelen of wekelijks.

Opgeven is niet nodig. En… het gaat elke week door, weer of geen weer. Als de klok van het Reghthuys negen uur slaat vertrekken we.

Hopelijk tot woensdag!

Nanda de Vries

Weergaven: 5