Voetbal Westzaan VVV Laurens benoemd

Jeugdvoorzitter benoemd

Het doet ons een groot genoegen dat Laurence Berghouwer de functie van Jeugdvoorzitter heeft aanvaard. Laurence volgt hiermee Dirk Dresselhuizen op en met dit korte stukje wil hij zichzelf graag bij jullie introduceren:

Ik ben Laurence Berghouwer, woonachtig in Westzaan, getrouwd en vader van een zoon en dochter. Onze zoon speelt in de Jo11-1. 

Ik ben onlangs gevraagd om me voor de vereniging in te zetten als jeugdvoorzitter. Een rol die ik graag op mij neem.  Westzaan is een klein dorp en dat merk je in de sfeer bij vvv Westzaan. Er heerst een ons-kent-ons mentaliteit en betrokkenheid die mij aanspreekt, waarbij het spelplezier voorop staat. Het bestuur heeft een visie die nog niet bij alle leden bekend is. Ik wil graag helpen om die visie uit te dragen en een spil zijn tussen de ouders/jeugdleden en het bestuur, zodat we een aantal zaken nog verder kunnen verbeteren. 

Ik hoor graag wat er speelt binnen vvv Westzaan. De komende tijd wil ik daarom gebruiken om kennis te maken met de diverse vrijwilligers en andere betrokken ouders/ spelers van de club.  Wil je kennismaken of heb je wat te bespreken? Loop dan gerust naar me toe als ik bij de vereniging ben of stuur een e-mail naar jeugdvoorzitter@vvvwestzaan.nl  

Wij wensen Laurence veel succes toe in deze nieuwe functie.

Bestuur vvv Westzaan

Weergaven: 9