Verras je buur met een Zaanse Fronik-kerststol en duivenkater

Verras je buur met een Zaanse Fronik-kerststol en duivenkater

De decembermaand is weer begonnen, voor iedereen net even anders dan normaal. Om elkaar een hart onder de riem te steken zet de Fronik Buurtboerderij een ‘lekkere actie’ op. Vrijwilligers staan klaar om jouw buurtjes een kerststol en/of duivenkater te bezorgen.

De normaal jaarlijks terugkerende kerstborrel kan dit jaar niet in z’n huidige vorm plaatsvinden. Daar bedachten de vrijwilligers wat op. Wil jij jouw lieve buur (woonachtig in Westerwatering, Westzaan of de Westzanerdijk-buurt) verrassen met een heerlijk lekkernij, of misschien jezelf, omdat je dat verdient? Plaats dan voor 17 december 15:00 jouw bestelling via https://www.fronikboerderij.nl/kerstactie/

De (Zaanse) Kiss Bakery bakt de lekkernijen en voegt hier ook een handgemaakt en persoonlijk kaartje aan toe. Als extra’tje en natuurlijk als verrassing, brengen de vrijwilligers van de ‘Fronik Bezorgservice‘ jouw pakketje rond. 

Niet alleen je buur wordt blij van een pakketje, ook de Fronik Boerderij heeft baat bij jouw bestelling. Kiss Bakery doneert namelijk 40% van het bedrag van jouw bestelling aan de boerderij.

Benieuwd naar alle details, of nu al zin in die kerststol of duivenkater? Klik dan even op de link: https://www.fronikboerderij.nl/kerstactie/

Namens Junita den Enting

Vrijwilliger Fronik Buurtboerderij

Bezoeken: 3