Basisschool De Kroosduiker

Adres
Torenstraat 5
1551 BK Westzaan
Categorie

Wij zijn trots op onze school, een moderne openbare school met twee locaties in het mooie dorp Westzaan. Ons onderwijs is:

Op deze manier streven we ernaar om hoge opbrengsten te behalen die bij het niveau van het kind passen. Een enthousiast en deskundig team begeleidt de kinderen op school, op cognitief én sociaal gebied om hen voor te bereiden op de toekomst.

De Kroosduiker wil bekend staan om zijn onderwijs omtrent natuur, wetenschap en techniek. Binnen dat onderwijs doen kinderen veel proefjes zodat ze het milieu beter leren begrijpen en zich bewust worden van de prachtige omgeving die Westzaan rijk is. Om die reden heeft de school zich aangemeld bij de organisatie Ecoschools. De school is in het bezit van zonnepanelen en de aanleg van een schooltuin staat hoog op de agenda.

Onze school is gecertificeerd als een Vreedzame school. het is een gemeenschap, waarin iedereen (leerlingen, personeel, ouders, ondersteunend personeel) zich betrokken en verantwoordelijk voelt, en op een positieve manier met elkaar omgaat. Het is een school waar leerlingen een stem hebben en waar leerlingen invloed kunnen uitoefenen op en verantwoordelijk zijn voor het klimaat in de groep en school.

Weergaven: 13