Terugblik in fotovlucht De Dag van Westzaan 14 september 2019

De Dag van Westzaan terugblik

Terugblik in fotovlucht

Druk, geslaagd en vele activiteiten, een paar woorden om deze supereditie van De Dag van Westzaan te beschrijven. De dag begon vroeg. Bij de start van de oldtimers werd het drukker en drukker. Het waren er dit jaar veel en dat zorgde voor een superopening van de dag. Na de rit stonden diverse oldtimers verspreid door het dorp, waardoor ze van dichtbij te bezichtigen waren.
Na de stoet openden meer dan 30 verenigin-gen, instanties, stichtingen en particulieren hun deuren. De pendelbus bracht de bezoe-kers van punt naar punt, maar ook veel mensen liepen of reden op de fiets door het dorp. De plattegrond op www.westzaan.nl en op de sociale media is heel vaak bekeken.
Het was een zeer geslaagde editie en we hopen het volgend jaar weer te doen, maar dat hangt af de wegwerkzaamheden die gaan plaatsvin-den. Wilt u de volgende keer ook helpen met de voorbereidingen of gaat u dan ook open, geef u dan op via ddvwikdoemee@gmail.com. Volg ons om op de hoogte te blijven: Facebook: De Dag van Westzaan

Instagram: de dag van Westzaan
Snapchat: dagvanwestzaan
www,westzaan.nlk

Dewi Fraij

Bezoeken: 0