Staatsbosbeheer voor bijna alle vrijwilligers tot maart gesloten

Beste vrijwilligers,

Naar aanleiding van de persconferentie van de regering afgelopen dinsdag heeft Staatsbosbeheer besloten dat er ook binnen onze organisatie geen verruimingen zullen plaatsvinden tot half januari. Tot dan blijft de eerdere gestelde maatregel m.b.t. vrijwilligers van kracht. Dat is:

  • Alleen BOA-vrijwilligers en vrijwilligers die individueel hun werkzaamheden verrichten, mogen doorgaan. Geen werk in tweetallen of groepen.

Een andere maatregel is dat de eerder aangekondigde annulering van begeleide excursies wordt verlengd t/m zondag 14 maart 2021. Dit is met name voor onze vrijwillige gidsen en schippers van belang. Staatsbosbeheer heeft hiertoe besloten om voor langere termijn duidelijkheid te kunnen bieden aan onze klanten en zelf als organisatie onze pijlen te kunnen richten op hopelijk betere tijden. Zo kunnen we onze tijd en aandacht geven aan de inrichting van de excursies bij de start van het (hoog)seizoen. De annulering geldt zowel voor excursies voor volwassenen als voor kinderen, en zowel voor publieksexcursies op datum als excursies op aanvraag voor bijv. een bedrijf of familie.

Ook voor ons is dit een enorme teleurstelling en raakt het ons dat straks (bijna) jaarrond al het vrijwilligerswerk, waaronder ook excursies en evenementen, stil heeft gelegen. Dit heeft grote impact op ons dagelijks werk, maar bovenal missen we het samenwerken met jullie.

Evengoed wensen wij jullie alvast hele fijne feestdagen en met name een gezond 2021 toe! Laten we hopen dat we elkaar snel weer mogen zien en spreken.

Met vriendelijke groet,

Jamie Jenner & Inga Tessel

Met vriendelijke groet,

Inga TesseL

Boswachter Staatsbosbeheer Veenweiden

Staatsbosbeheer

Middel 180a| 1551 ST Westzaan

075 6282628 | 06 51223549 |

i.tessel@staatsbosbeheer.nl | www.staatsbosbeheer.nl

 @ITessel |  facebook.com/staatsbosbeheerzaanstreekwaterland

Aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag

 

Soort draagbaar (berrie) om kaf, strooi te dragen.

Weergaven: 1