Sinterklaasmuseum gesloten

Sinterlkaas Museum geloten

In de afgelopen 13 jaar is het museum alleen maar gegroeid, en is er een enorme collectie die menigeen verrast en boeit.
Door diverse schenkingen van bezoekers de afgelopen jaren, hebben we een hele mooie collectiekunnen vergaren.
Maar dit jaar is het Sinterklaasmuseum door COVID-19 ontwricht, de deuren blijven dit jaar dicht. Wat is het nu toch een rare tijd, We raken in dit jaar bijna alle leuke dingen en feestjes kwijt.Ook voor het Sinterklaasmuseum is het dit jaar, over en uit, gewoon klaar.
Wij, Markjan en Dewi Fraij, vinden dat echt niet fijn, maar voor alle regels en maatregelen zijn wegewoon te klein. Volgend jaar zullen wij alles uit een dubbele laag stof moeten halen, het is voor nu niet anders maar het is wel enorm balen. Ook voor de kinderen is er geen cadeautjesboom,het lijkt wel een slechte droom.

Onze voortuin zal uiteraard wel volledig in sinterklaasstijl versierd zijn, zodat Sinterklaas tijdens deintocht kan genieten van de tuin, dat is natuurlijkerg fijn.Dit verloren jaar gaan we gebruiken om alles eens grondig te inspecteren, en om mooie nieuwe dingente creëren.Zodat u volgend jaar weer met verbazing kan genieten, van een vernieuwd museum met Sinterklaasen heel veel pieten. Wij gaan ervan uit dat we in 2021 gewoon weer opengaan, en we zien u allemaal dan graag weerbinnen komen lopen.Wij hopen dat u ondanks alles van de sinterklaastijd geniet, doet u hem de groeten als u hem ziet?

Verdere (actuele) informatie over het Sinterklaasmuseum kunt u vinden op onze facebookpagina
Sinterklaasmuseum Westzaan of op onze website: www.sinterklaasmuseum-westzaan.

Weergaven: 2