Schaatsen LambertMelisz

 

IJsclub Lambert Melisz

Voor vandaag   12 februari even een herinnering van de regels vandaag ingaande tijdssloten!

Alvast giga veel plezier! Wij hebben er nu al weer zin in.

Link 

WIE WIL SCHAATSEN MOET DIT EVEN LEZEN!!!
 
Wij gaan vrijdag open. En voor dat je komt is het belangrijk om dit GOED te lezen!Wij willen u als eerst vriendelijk doch dringend verzoeken om op te fiets of lopend te komen. De parkeergelegenheden zijn minimaal!!!!!!!Hier een aantal belangrijke – corona – spelregels die wij zullen hanteren en handhaven. Zo hebben wij op basis van KNSB richtlijnen ruimte om een beperkt aantal schaatsers te kunnen ontvangen.Dit betekent dat wij per tijdsblok maximaal 245 mensen kunnen toelaten.
 
Schaatsen is open voor jong en oud, leden en niet leden. Leden hebben echter wel voorrang! Dus je leden kaart kun je komen af halen bij de entree bij je eerste bezoek.Helaas is er geen ruimte voor toeschouwers die gezellig een kijkje op de baan komen nemen.Wij zullen onze baan openen in de 4 tijdsblokken:
 

 

10.00 – 12:00

– 12:30 – 14:30

– 15:00 – 17:00

– 17:30 – 20:00

 
JE HOEFT JE NIET IN TE SCHIJVEN VOOR DE BLOKKEN. Wie het eerst komt wie het eerst maalt, uiteraard met leden als uitzondering, die hebben voorrang.Bij aankomst bij de baan vragen wij om afstandregels in acht te nemen en zo snel mogelijk naam en telefoonnummer op het bij de ingang beschikbare inschrijfformulier in te vullen. De verplichte route leidt dan naar de ijsbaan, er is ook weer een verplichte route bij vertrek. Wij zullen er tijdens die tijdsblokken op toezien dat corona regels in acht worden genomen met vrijwilligers op het ijs en aan de kant. Men dient TE ALLEN TIJDE naar de vrijwilligers in de hesjes te luisteren.Uiteraard rekenen wij op ieders medewerking en ook wij verheugen ons op een paar mooie schaatsmomenten. Houd dus rekening met elkaar en met de vrijwilligers die dit mogelijk proberen te maken!
 

VEEL SCHAATSPLEZIER!!!

Bezoeken: 38