Ruimte huren in het Reghthuys

Wil Evers rechts

Ruimte huren in het Reghthuys
Uit de Wessaner

Het Reghthuys heeft drie ruimtes die ieder een geheel eigen sfeer uitademen, welke in hoofdzaak wordt bepaald door stijl, omvang en kleurstelling. Het gehele gebouw is verlevendigd met een groot aantal schilderijen, die u laten zien hoe Westzaan er in vroegere dagen uit zag. Ook een gedeelte van de inventaris stamt uit vorige eeuwen.

Sinds september 2019 werken wij samen met een cateraar en een bloemist. Dit maakt het mogelijk dat wij als bestuur nog meer faciliteiten in het gebouw kunnen aanbieden:

–Na de huwelijksvoltrekking kunt u ook uw trouwreceptie houden in het Reghthuys, waarna de Reghtzaal kan worden omgetoverd tot een romantische gelegenheid voor uw dinerbuffet. Maar u kunt de mooiste dag van uw leven natuurlijk ook afsluiten met een skyhigh feest in De Watertoren. De bloemdecoraties kunnen geheel in uw eigen stijl worden verzorgd.

–Een receptie ter gelegenheid van een bedrijfsjubileum of huwelijksjubileum, een bijeenkomst met uw dispuut, een diner- of lunchbuffet met het bestuur van uw vereniging of Rotary-afdeling.

–U bent jarig of heeft een familiereünie. Ook dit kunt u vieren in het Reghthuys, al dan niet met gebruikmaking van de catering.

–Gelegenheid tot opbaren in de Weeskamer, uitvaartplechtigheid in de Reghtzaal en condoleance zowel in de Reghtzaal als in de Weeskamer. Daarnaast is het Reghthuys ook geschikt voor het
gebruik door en voor:

–Verenigingen die zijn aangesloten bij de Westzaanse Gemeenschap. Wij bieden hun de mogelijkheid om eenmaal per jaar voor € 50,00 (indien schoonmaken door ons dient te gebeuren wordt
€ 25,00 extra in rekening gebracht) van 20.00 tot 22.00 uur gebruik te maken van de Reghtzaal. Reserveren via onze website.

–Workshops: de Weeskamer is snel om te toveren tot een ruimte waarin workshops gegeven kunnen
worden, bijvoorbeeld voor het maken van herfst-, kerst- of paasstukken.

–Muziekuitvoeringen: naast de pianoconcerten met Ronald Willemse op zaterdag 2 november,zondag 15 december, zondag 26 januari, zaterdag 7 maart en zondag 19 april. Aanvang concerten 15.00 uur. De Reghtzaal is ook geschikt voor uitvoeringen met uw muziekleerlingen of uw eigenensemble.

–Vergaderingen: in de vergaderzaal de IJkkamer is plaats voor 20 personen.

Reserveren via de agenda van stichting ’t Regt Huys: www.reghthuyswestzaan.nl

Voor meer informatie: Joke Smit, voorzitter bestuur Stichting ’t Reght Huys Banne Westzaan, 06-2953 7739 of info@reghthuyswestzaan

Bezoeken: 12