Rommelmarkt op 22 en 23 april Lambert Melisz aan de Zuid

Ook dit jaar doen wij tijdens de rommelmarkt op 22 en 23 april weer aan het rad van fortuin en een goed gevulde tombola! Kom ons vooral bezoeken van 10:00 tot 16:00 op zowel zaterdag als zondag!

U komt toch ook?

Rommelmarkt is weer in aantocht

Jazeker, ook dit jaar laat ijsclub Lambert Melisz de kans op het organiseren van een rommelmarktniet lopen! Op 22 en 23 april is iedereen van harte welkom om een scala aan verzamelde spullen te komen bewonderen en te kopen. Van antieke klokken tot schilderijen en van kinderspeelgoedtot boeken en platen, bijna alles wat je hartje begeert ligt ons in de stalletjes.

En natuurlijk is dat niet het enige wat er op deze twee prachtige dagen gaat gebeuren. De kinderen kunnen op zaterdag geschminkt worden.Er is een tombola met prachtige winmogelijkheden en een rad van fortuin waar de prijzen maar blijven vallen en waarvan er dit jaar ook een speciale kindervariant is. Ook een heerlijk kopje koffie en eenbroodje kroket ontbreken niet.

Alles is er. Wij bieden de plek en de spullen, jullie nemen de heerlijke sfeer mee! Wees van harte welkom. We zien jullie graag op 22 en 23 april bij IJsclub Lambert

Melisz, tussen 10.00 en 16.00 uur.

 

Groetjes van

de enthousiaste vrijwilligers

 

Weergaven: 0