Rommelmarkt IJsclub Lambert Melisz. daverend succes

Rommelmarkt ijsclub daverend succes

Op 13 en 14 april was er een rommelmarkt bij burgerijsclub Lambert Melisz. Twee dagen lang was het in en om de kantine van de ijsclub gezellig druk. Er waren in dat weekend, en de weken daarvoor, veel vrijwilligers in touw om het tot een groot succes te maken. Er was op de rommelmarkt voor ieder wat wils. Kinderen vonden speelgoed
dat hun ogen deed twinkelen. Boeken, huishoudelijke artikelen en lp’s gingen iemand anders ontspanning geven. Plantenbakjes, in paassfeer opgemaakt, werden voorzichtig mee naar huis genomen. Op de koningsdagmarkt in Krommenie is een afvaardiging twee weken later de laatste spullen gaan verkopen, en ook daar was het goed en gezellig.
Daarnaast was er ook volop aandacht voor de inwendige mens. De traditionele ijsclubconsumpties, te weten chocolademelk, met of zonder slagroom, appeltaart en tosti’s, vonden gretig aftrek. Er is een groot aantal gehaktballen verkocht.

En het was gezellig. Fantastisch natuurlijk, maar het allermooiste was wel alle hulp die we uit het dorp kregen! Veel mensen kwamen belangeloos hun spullen brengen om te kunnen verkopen.
Veel vrijwilligers zijn in het weekend en de weken ervoor in de weer geweest om het goed te laten verlopen. Veel Westzaanse ondernemers hadden producten beschikbaar gesteld. De tent van VVV Westzaan heeft het hele weekend de spullen die buiten de kantine stonden beschermd en de mannen
van de voetbal kwamen helpen met opzetten.

We hebben een schitterend bedrag opgehaald! Er is veel om dankbaar voor te zijn.

Dank jullie wel, bikkels van vrijwilligers. Dank jullie
wel, sponsoren. Heel erg bedankt, Westzaan!
namens het bestuur van ijsclub Lambert Melisz,

Antoon Kuiper

Weergaven: 2