Rijdt u straks ook een dagdeel op de dorpsbus?

UIt de Wesaner 

Rijdt u straks ook een dagdeel op de dorpsbus?

De mogelijkheden voor het vervoeren van de inwoners van Westzaan zijn verruimd. De bus rijdt weer voor de deelnemers aan activiteiten. Het bezoek aan fysiotherapeuten, huisartsen en winkels is weer mogelijk. De regeling voor het openbaar vervoer, waar dorpsbus De Groene Koets ook onder valt, is nog deels van kracht. De 1,5 meter afstand en het dragen van mondkap- jes worden voorlopig gehandhaafd. De gezond- heid van passagiers en chauffeurs gaat namelijk boven alles.

Maar vanaf 21 september zijn we ook weer meer voor bezoek aan verenigingen gaan rijden. Zo is koersbal op maandagmiddag in De Kwaker weer gestart. Op de woensdagmorgen kunt u tussen 10.30 en 12.30 uur met de bus naar het dorpshuis voor een kop koffie en een gezellige ochtend bij ‘buurtkamer’ Effe d’r Uit.

Onze chauffeurs zoeken nog nieuwe collega’s die bijvoorbeeld één keer in de maand een ochtend of middag beschikbaar zijn om één of meerdere rit- ten met de bus te maken. Bel voor een afspraak of nadere informatie met onze coördinator Huib op nummer 06-1344 5600.

Ons motto blijft: Wees voorzichtig en pas op jezelf.

 

Weergaven: 0