Programma Oldtimers

LANGERE ROUTE, MEER OLDTIMERS?

Dit jaar is er een langere route dan voorheen uitgezet voor de oldtimers, dit betekent meer plezier voor de oldtimerbestuurders! Maar ook vooral meer plezier voor Zaanstad, want de route gaat natuurlijk gewoon door een groot deel van onze prachtige Zaanstreek.   Route De start zal een uurtje later zijn dan voorgaande jaren, het vertrek vanaf Kistenfabriek de Boer zal rond 10.30 uur zijn. De stoet gaat dan de dijk op richting Nauerna, vanaf Nauerna gaat de stoet richting de Watertoren en daarna zal de stoet het dorp inrijden vanaf de Kerkbuurt. De stoet zal de weg vervolgen via de Wereldkeuken en de Veldweg om vervolgens nogmaals vanaf het Zuideinde het dorp in te rijden.

Aan het einde van het dorp gaat de stoet via de Watermolenstraat naar Krommenie. Een rondje door de polder van Assendelft en dan via Nauerna opnieuw het dorp in vanaf het Zuideinde. Hierna zal de stoet zich gaan opstellen op een aantal verschillende plekken.

We hopen dat er langs de route veel mensen zullen staat die de oldtimers graag bewonderen. Na afloop kunnen de kijkers dan langskomen op de parkeerplekken waar alle oldtimers staan opgesteld.  

Ook meerijden? Heeft u een oldtimer en wordt u na het lezen van deze route enthousiast? Meld u dan nu aan via bijgevoegde QR-code. Ons doel is om dit jaar 100 auto’s/brommers/motoren/ tractoren te laten meerijden in de stoet. Voor de brommers/motoren/ tractoren zal echter een andere route worden uitgezet in verband met snelheidsverschillen.

Oldtimer organisatie Cees Dekker, Markjan en Dewi Fraij  

Parkeerplekken oldtimers:

De Kwaker– J.J. Allanstraat 127
Chr. Gereformeerde kerk– J.J. Allanstraat 185
BEKA-Vlees– J.J. Allanstraat 350
De Kazerne– Torenstraat 1

 

https://forms.gle/8g1rv44CJpYdEyWi6

Weergaven: 13