OBW Natuurwerkochtend op zaterdag 19 februari a.s

OBW Natuurwerkochtend op zaterdag 19 februari a.s

 
Beste natuurliefhebbers/ leden van OBW,
 
We mogen weer aan de slag in het Westzijderveld en wel op zaterdag 19 februari a.s.Dus nodigen wij jullie uit om mee te helpen riet opruimen en evt. boompjes rooien.
In januari kon de natuurwerkochtend niet doorgaan vanwege … je weet wel.De vorige werkdagen, in oktober, november en december hadden we een flink aantal vrijwilligers (dik boven de 30!) en we hopen natuurlijk dat deze trend zich voortzet. We kunnen met zo’n grote groep heel wat werk verzetten èn het is bovendien erg gezellig.
De werkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de Vogelwerkgroep en de werkzaamheden zullen worden verricht, zoals altijd, onder leiding van Staatsbosbeheer.
 
We hebben van Jurrian van Staatsbosbeheer te horen gekregen, dat we weer verzamelen bij molen Het Prinsenhof (dus niet bij De Schoolmeester). We gaan weer riet ruimen op één van de velden vlakbij Het Prinsenhof. Staatsbosbeheer zal zorgen voor werkhandschoenen, die we dan zelf moeten houden en de volgende keer weer moeten meenemen. Heb je ze nog van de vorige keer, neem die dan mee.De resterende werkochtenden van dit seizoen:zondag 13 maart 2022zaterdag 2 april 2022 Skoon Skip (zwerfafval ruimen).
 
LET OP:
S.v.p. opgeven vóór woensdagavond 16 februari as. bij ondergetekende, e-mail: obwsecretariaat@upcmail.nl, of door deze e-mail te beantwoorden, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.De pauze met koffie/thee met appelgebak zal in molen Het Prinsenhof zijn. Daar is ruimte genoeg voor een grote groep. Fred gaat ’t vast weer voor ons regelen.
Graag nog even een herinnering:neem zelf een koffie- of theemok, schotel en vorkje/lepeltje mee. Mocht je die vergeten zijn, dan heb ik nog wel wat plastic bordjes en vorkjes bij me, maar die gebruiken we liever niet.
Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen Het Prinsenhof (LET OP: op de J.J. Allanstraat is er weinig plaats om je auto te parkeren. Kom – als het kan – op de fiets.) Om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen en evt. regenkleding.S.V.P. MONDKAPJE MEENEMEN!! (voor de zekerheid.)
Met vriendelijke groet en graag tot ziens op 19 februari as.!
Namens het bestuur van OBW,
 
Marja Veken, secretaris.

Weergaven: 0