Nostalgisch uitje zaterdag 25 Mei

Nostalgisch uitje zaterdag 25 Mei

De tweejaarlijkse dagtrip van de Historische Vereniging gaat terug in de tijd en dat past natuurlijk helemaal bij de onderwerpen waar we voor staan. Het informatieve deel bestaat uit een bezoek aan het Grootmoeders museum en het Motorenmuseum. Beide gelegen in Nieuwe Niedorp. Bij de twee uiteenlopende onderwerpen kunnen zowel de vrouwen als de mannen hun hart ophalen bij de herinneringen uit het verleden.

Aansluitend is er een heerlijke lunch en een rondvaart door het mooie landschap. Na de terugreis sluiten we af bij restaurant De Prins. Een drankje en gezellig napraten over deze dag. In de volgende Wessaner zullen we verslag doen en foto’s van deze dag publiceren. Op het moment van schrijven is er nog geen reactie op het oude porseleinen beeldje, dat we in de vorige Wessaner plaatsten. Als u iets over de oorsprong weet of informatie hebt over het bedrijf, vergeet ons dan niet te informeren.

De archiefploeg is inmiddels samengesteld en staat in de startblokken om invulling te geven aan ons archief. Interesse om mee te helpen? Er is nog steeds ruimte in een van de twee vrijdagmorgen-

Via onderstaande adressen kunt u uw informatie kwijt.Wilt u lid worden of hebt u andere informatie?
Meld u aan bij Peter Huisman (075-6280 057) of Ingrid Jahn (06-1717 1793). Een e-mail naar secretarishvw@westzaan mag ook.

Peter Huisman,
secretaris Historische Vereniging Westzaan

Weergaven: 0