Nieuwe teammanager Social Wijkteam

Nieuwe teammanager Social Wijkteam

Op deze manier wil ik mezelf kort introduceren. Mijn naam is Jeroen Gunneman, 45 jaar en sinds 1 januari als teammanager verbonden aan het Sociaal Wijkteam Assendelft Westzaan. Hiervoor heb ik als manager bij een brede welzijnsorganisatie in de Haarlemmermeer gewerkt. Na zeven plezierige jaren werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Mijn eerste indrukken van Assendelft en het mooie Westzaan zijn zeer positief. Behalve met de karakteristieke huisjes en het mooie landschap heb ik al kennisgemaakt met betrokken inwoners, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet contact met mij op te nemen. Dat kan via 075-2060 019. Het Sociaal Wijkteam houdt wekelijks inloopspreekuur in Lambert Melisz. Ook in 2019 kunt u bij ons terecht met uw vragen op het gebied van welzijn en zorg (WMO), wonen,financiën, werk en participatie. De inloop is op maandagochtend van 9.00 tot 12.30 uur.

U kunt zonder afspraak langskomen. Jeroen Gunneman

Weergaven: 9