Nieuwe secretaris Historische Vereniging Michael Bruins

Nieuwe secretaris Historische Vereniging

Voor wie mij nog niet kent, mijn naam is Michael Bruins, een geboren en getogen Westzaner en opgegroeid aan de J.J. Allanstraat, naast de bloemenwinkel van Hans en Leonne Albers. Samen met mijn vrouw Monique en onze kinderen Noah en Shenna wonen we, na een uitstapje naar Assendelft, alweer een aantal jaren op het Weiver.

Van beroep ben ik manager Tax (belasting), Customs (douane) & Trade (internationale handel) bij Bunge Loders Croklaan, een wereldwijde producent en leverancier van duurzame plantaardige oliën en vetten voor de voedingsmiddelenindustrie, en in die rol verantwoordelijk voor de Europese regio. Naast mijn werk ben ik voorzitter van personeelsvereniging Croklaan, een vereniging met ongeveer 350 leden.

Ik heb een grote passie voor fotografie. Ik vind het fantastisch om dingen vast te leggen op de gevoelige plaat en vind het superleuk om beelden en ideeën te perfectioneren, met als beloning een mooi eindresultaat. Het zijn vaak tastbare herinneringen aan mooie momenten en het brengt herinneringen weer tot leven. Ook in ons mooie Westzaan is er in de loop der jaren veel veranderd. Oude gebouwen zijn verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor woningbouw.

Met mijn passie voor fotografie hoop ik verder te kunnen bijdragen aan het vastleggen van de geschiedenis van ons dorp en samen met het bestuur en de leden van de vereniging te kunnen vechten voor het behoud van het dorpsgezicht.Ik kijk er ontzettend naar uit om aan de slag te gaan!

Michael Bruins

Uit De Wessaner 

 

Weergaven: 35