Naailes/workshops in Westzaan

Naailes/workshops in Westzaan  

UIt De Wessaner In mijn gezellige studio, Het Zelfmaakhuis in Westzaan, kun je veel leren over naaitechnieken, patroontekenen en het (ver)maken van kleding. Koffie, thee, koek, gezelligheid, leren naaien en leuke dingen maken, daar gaan we voor.

Ik ben Tineke, een Amsterdamse met veel energie en ideeën. Heb de mts Mode en Kleding gedaan en heb veel ervaring met het maken van kleding, gordijnen, kussens, tassen, jassen, noem maar op. Sinds kort woon ik in Westzaan en mis het samen creatief aan de slag gaan, elkaar inspireren en komen tot mooie dingen. Het zou zo inspirerend zijn als we in de Zaanstreek samen een netwerk van creatieve mensen op kunnen bouwen, waarin we elkaar opzoeken en versterken. Ben je zelf creatief en zit je boordevol ideeën zoals ik en je hebt geenruimte om workshops te geven? Dan kan je de studio voor een klein bedrag gebruiken. Het is spannend om te beginnen tijdens corona, maar juist in deze tijd is het fijn om elkaar voorzichtig op te zoeken en samen iets leuks te doen. Ik heb ruimte genoeg om ons aan de regels en de afstand te houden.

Dus kijk snel op mijn website www.hetzelfmaakhuis. nl, kom langs, bel, mail of schrijf je in. In november beginnen de lessen en workshops. Tot ziens in Het Zelfmaakhuis, Overtoom 132 in Westzaan.

Tineke Calonaci

 

Weergaven: 21