Lekker baggeren in het Westzaanse prut

Lekker baggeren in het Westzaanse prut

Waar gaat dat prut met die jongens heen?! (Foto: De Kwaker)

WESTZAAN – Het is zaterdag 14 juli weer zover. Het smerigste feestje van Westzaan en omstreken: de Prutrace. De organisatie hoopt er weer voor iedereen een onvergetelijke dag van te maken. De Prutrace start vanaf dorpshuis De Kwaker in Westzaan. 

Van 14.00 tot 15.00 uur kunnen alle categorieën zich inschrijven. Meedoen kost voor volwassenen 5 euro en voor kinderen tot en met 15 jaar 3 euro. Inschrijven kan alleen in dit uur, dus niet later. Om 15.30 uur gaan de jongens en meisjes van start en om 16.00 uur mogen de mannen en vrouwen van boven de 15 beginnen. Rond 17.00 uur is de prijsuitreiking voor alle categorieën. Dit jaar zorgt Michel van Rijswijk voor de livemuziek. Hij begint om 16.00 uur. Dus wie het niet ziet zitten om door de sloten te rennen kan evengoed een feestje komen vieren. 
Deelname is op eigen risico. Mensen onder de 18 jaar mogen geen alcohol drinken en een legitimatie is verplicht. Dorpshuis De Kwaker bevindt zich op J.J. Allanstraat 127 in Westzaan. Meer informatie via tel.: 075-6310352, per e-mail, via: info@dorpshuis-westzaan.nl en de Facebook-pagina PrutraceWetzaan.

 

Weergaven: 0