Koningsdag Westzaan; Help je mee?

Het Oranje Comité is al weer druk bezig met de voorbereidingen van Koningsdag op maandag 27 april 2020. 
Om van deze dag weer een succes te maken zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons op deze dag willen helpen. 
 
Meld je aan door een mail te sturen naar koningsdag@westzaan.nl
 
Waarmee kun je ons helpen?
 
Verkeersregelaars
De Kerkbuurt zal vanaf 07.00 uur afgesloten worden. Om het verkeer goed te begeleiden zijn er verkeersregelaars nodig.
Je krijgt hiervoor een gratis online training van +/- 1 uur. Na het doorlopen van deze training ontvang je een certificaat en ben je officieel een verkeersregelaar. 
 
Barmedewerkers
Dit jaar zullen we voor het Reght Huys een foodcourt maken met open podium en een bar. Hiervoor zijn we opzoek naar mensen die een biertje willen tappen.
 
Gastheer/dame
Aan de braderie doen er ieder jaar meer dan 30 kraamhouders mee. Daarnaast is er een vrijmarkt en treden er bands op. Je kan hierbij helpen om de deelnemers op te vangen, vragen te beantwoorden en de deelnemers wegwijs te maken.
 
Versierders
In het weekend voor Koningsdag zullen we het evenementengebied weer feestelijk versieren. Wil je een paar uurtjes meehelpen om o.a. de vlaggetjes op te hangen? 
 
Begeleiding activiteiten
Bij Koningsdag horen uiteraard ook attracties en spelletjes voor de kinderen. Deze kunnen wij alleen organiseren met voldoende vrijwilligers.  Alle kinderen in Westzaan zijn je enorm dankbaar wanneer je een paar uurtjes op koningsdag kan komen helpen! 
 
Opbouw en afbouw 
De dag voor Koningsdag beginnen we met de opbouw en op de dag zelf beginnen we om 07.00 uur met de opbouw van de partytenten, podium en het opzetten van de kramen. Vanaf 16.00 uur zullen we alles dan weer gaan afbouwen. Hierbij zijn extra handjes erg welkom.
 
Begeleiding prinsen- en prinsessen wedstrijd
Ook dit jaar organiseren we voor de kleintjes onder ons weer een prinsen- en prinsessen wedstrijd. De kinderen worden geschminkt en staan daarna in de spot light. Wie wordt er dit jaar de mooiste prins of prinses van Westzaan? Voor deze activiteit zijn wij opzoek naar iemand die dit graag wilt begeleiden. 
 
Wil je ons deze dag of een gedeelte van de dag helpen met de organisatie?
Stuur dan even een e-mail naar koningsdag@westzaan.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 
Alvast bedankt.
 
Feestelijke groet,
Reinhold, Marcel, Ingrid, Dries, Marion en Arianne

Weergaven: 1