Jubileum VVV Westzaan verdient groot feest

Jubileum VVV Westzaan verdient groot feest

Jammer genoeg hebben we afgelopen seizoen niet veel kunnen voetballen. De maatregelen vanwege corona hebben dat verhinderd. Op het moment dat we dit schrijven is vanuit de KNVB aangegeven dat we, indien de
overheid het toestaat, vanaf het 1e weekend van september weer starten met competitievoetbal. Laten we met zijn allen hopen dat we elkaar dan weer zien op ons sportcomplex en mooie wedstrijden kunnen spelen en kijken. Neem dan ook een kijkje in onze mooie, vernieuwde kantine.
100 jaar VVV Westzaan
Op 13 juni 2021 is het zover: het 100-jarig bestaan van VVV Westzaan. Eén ding is zeker, dit jubileum
verdient een groot feest! Maar zoals eerder vermeld is dit vanwege coronahelaas nog niet mogelijk. We houden natuurlijk de mogelijkheden in de gaten. En uiteraard zijn we achter de schermen al druk bezig om hier op een later moment een goede invulling aan te gaan geven. Zodra er iets mogelijk is met onze leden, oudleden, dorpsgenoten en fans gaan we dit direct regelen. Maar sowieso zullen de we de start van ons jubileumjaar
niet ongemerkt voorbij laten gaan. Houd onze sociale-mediakanalen in de gaten. Heel veel beeldmateriaal van de afgelopen 100 jaar is in handen van onze archivaris, maar dit zal waarschijnlijk nog niet helemaal compleet zijn.
Hebt u nog (oude of recente) foto’s of ander uniek beeldmateriaal liggen? Dan zouden wij dit heel graag van u ontvangen. Uiteraard gaan wij hier zorgvuldig mee om en zullen wij (als u dit wenst) het origineelweer aan u teruggeven. Hebt u digitale foto’s? Dan kunt u deze mailen naar: bestuur@vvvwestzaan.nl. Hebt
u fysiek beeldmateriaal? Dan horen we ook graag van u. Alvast bedankt!

Trainers
VVV Westzaan is voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar trainers voor meerdere jeugdelftallen in de onder- en bovenbouw voor zowel de meiden als de jongens. Wij zoeken enthousiaste en gedreven trainers die buiten het trainen en begeleiden van onze jeugdelftallen ook mee willen denken en vorm willen geven aan onze jeugdafdeling.

Wij zijn op zoek naar trainers die:
– affiniteit hebben met jeugdvoetbal;
– communicatief en sociaal vaardig naar spelers en ouders zijn;
– goed kunnen samenwerken met andere trainers en trainsters;
– twee keer per week trainingen kunnen geven en eventueel op zaterdag het elftal gaan begeleiden.

Wat kun je van VVV Westzaan verwachten:
– uitstekende faciliteiten;
– een uitdagende en talentvolle afdeling;
– een groeiende jeugdafdeling, zowel meiden als jongens, met sportieve ambities;
– begeleiding vanuit de club om jezelf te ontwikkelen;
– een passende vergoeding.
Is jouw interesse gewekt? Stuur dan een sollicitatie naar vtc@vvvwestzaan. nl. Je kunt dit mailadres ook gebruiken als je vragen hebt.
Dag voor de Westzaanse jeugd
We willen de gehele jeugd van Westzaan bij deze graag uitnodigen om zaterdag 12 juni op ons complex langs te komen. Dit is niet alleen voor leden maar voor alle jeugd van Westzaan en omstreken. Kom samen met klasgenoten, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes deze dag lekker buiten spelen bij ons op het complex. Meer informatie volgt. Houd hiervoor onze sociale-mediakanalen in de gaten.

Contact
Hebben jullie vragen, opmerkingen, klachten of ideeën? Spreek één van ons aan, wij staan altijd open voor
een gesprek. We zijn regelmatig op de club aanwezig en anders zijn onze contactgegevens terug te vinden opde website www.vvvwestzaan.nl.

Dirk, Laurence, Patrick, Dennis en
Sandra

Weergaven: 27