Jubileum Historische Vereniging Westzaan 

Foto Ramon Pallares

Jubileum Historische Vereniging Westzaan

In de vorige Wessaner kondigden we het 35-jarig bestaan van de Historische Vereniging Westzaan aan. We vieren het jubileum op 16 juni in molen Het Prinsenhof. Vanaf 13.00 uur inloop, 14.00 uur start officiële gedeelte, daarna informeel samenzijn tot 16.00 uur, uiterlijk 17.00 uur. Enkele mensenzullen vanuit hun vroegere betrokkenheid een korte toespraak houden. Aansluitend heffen we met u graag een glas om op deze mijlpaal, maar ook op de toekomst, te toosten. Rond het formele deel zullen we proberen op informatieve wijze spraakmakende voorvallen uit het verleden te tonen. Alle aangemelde leden, oud-bestuursleden en genodigden ontvangen een mooi boek, aangeboden door Jaap Leguijt.
Gezien het mooie, maar ook lastige pad naar de molen zal er tussen 13.00 en 14.00 uur een pendelboot tussen de Weelbrug en de molen varen. Staatsbosbeheer zal hierbij een mooie rol vervullen.
Mogelijk zullen ze, bij goed weer, ook kleine excursies verzorgen naar bijvoorbeeld molen De Jonge Dirk.

Wilt u aanwezig zijn bij dit jubileum, dan kunt u zich tot 15 mei aanmelden via aanmelden hvw@westzaan.nl. De capaciteit van de molen is beperkt. We houden strikt vast aan ‘wie het eerst
komt, het eerst maalt’. Iedereen die is ingeloot, krijgt voor vrijdag 1 juni per e-mail bericht. De ontvangen e-mail is uw toegangsbewijs.

We ontmoeten u graag op 16 juni.

Bestuur Historische Vereniging Westzaan

Weergaven: 0