Ingrid Jahn namens Historische Vereniging 35 jaar 

Zonder de vrijwilligers die ons een warm hart toedragen zoals, de mannen van de Molenploeg van molen ‘Het Prinsenhof’, de medewerking die wij vanuit Staatsbosbeheer hebben ontvangen met name dank aan Jamie Jenner en Dennis Offman, Jamie bank voor het uitlenen van de microfoon’s, Jaap van ‘t Kaar en Frits Klerk, Dirk en Rina Steemeijer, Fred Eerenberg voor de rondvaart en voor de mooie foto’s, Dirk Jongejans heeft voor ons ook foto’s gemaakt zodra wij deze hebben ontvangen zal ik deze met iedereen delen. Natuurlijk mijn eigen man Huib bestuurslid, Alex van der Hoeden onze penningmeester en onze zoon Jerry als vliegende keep. Dan veel dank aan de sprekers die met mooie anecdotes kwamen waar iedereen wel van smulde Dirk Kit, Ank Jongejans, Annette de Ridder, Fred Eerenberg. Zij hebben samen met mij als voorzitter er een onvergetelijke dag van gemaakt. Wij zijn voldaan.

Nu op naar De Dag van Westzaan op 8 september wij staan in het Schaatsmuseum en vertellen u graag alles waar wij mee bezig zijn en dat wij extra handjes nodig hebben i.v.m. diverse werkzaamheden er worden rondleidingen georganiseerd vanuit het Schaatsmuseum en vanuit ‘t Reght Huys. Meld u hiervoor graag van te voren aan.

De maalpoeg Prinsenhof – Rik Bakker, Gerrit Volkers Cees Lienos en Jan Koops ( niet op plaatje Fred Eerenberg Bertus, Tom Smit Baer Nieuwenhuijs

Ank Jongejans

Dennis Offman boswachter links

Dirk Molenaar

Dirk Kit

Ingrid Jahn

Fred Eerenberg