In het Reghthuys Mark Enthoven samen met zijn vaste accordeonist Andre Vrolij

Wil Evers rechts

Op 26 november a.s. komt Mark Enthoven samen met zijn vaste accordeonist Andre Vrolijk naar ’t Regthuys in Westzaan.
De uit Amsterdam afkomstige Mark Enthoven is een markante verschijning, veelzijdig en met een warm stemgeluid. Mark is een muzikale duizendpoot, wat goed te horen is zijn repertoire.
Mark draait alweer zo’n 30 jaar mee in de muziekwereld. Van kleine tot grote podia tot uitstapjes in het buitenland. Ook maakte hij onderdeel uit van een van de eerste pop/classic groepen in Nederland, en werden er diverse cd’s uitgebracht. Zo kwam er in 2017 een duet-album uit met prachtige covers en eigen werk. De twee laatste Hollandstalige songs die er werden uitgebracht waren ‘Mijn Oude Stad’ (Bram Koning) en ‘ Slaap je nu Alleen’ (Elbert Kok).
Mark is met enige regelmaat te beluisteren op nationale radio en te zien geweest bij tv-programma’s als ‘Tijd voor Max’ met een prachtig project voor War Child. Zijn laatste single ‘De liefde van je leven’ geschreven door Hennie Thijssen kwam in april 2021 uit.
Het concert in ’t Reghthuys begint om 20.00 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open.
Tickets zijn te bestellen via de mail ticketsreghthuys@gmail.com. De toegangsprijs is € 20,00 inclusief een consumptie in de pauze.
Het belooft een gezellige avond te worden. Kom jij ook?
 
 
 
 

Weergaven: 19