Huttenbouw is op zoek naar jou

Huttenbouw is op zoek naar jou

Uit de Wessaner

Leg hamers en zagen alvast maar klaar, want Huttenbouw Westzaan 2019 komt eraan. Drie dagen samen bouwen en een super (‘slaap’)feest aan het eind! Dit zinderend zomerspektakel voor kids van 6 tot en met 12 jaar (groep 8) die in Westzaan wonen en/of in Westzaan op school zitten is dit jaar op 19, 20 en 21 augustus. En wij zoeken enthousiaste en loeigoede timmertalenten! Meedoen? Schrijf je in op woensdag 12 juni om 19.00 uur in De Kwaker. Dat kan alleen met het
inschrijfformulier dat je begin juni via je school ontvangt. Je ontvangt dan ook de officiële uitnodiging met alle handige weetjes, zoals het thema van dit jaar en het precieze inschrijfbedrag, dat wehet liefst zo gepast mogelijk ontvangen. Woon je in Westzaan maar ga je er niet naar school en wil je wél meedoen? Stuur dan een mail naar huttenbouwdekwaker@ gmail.com.

Het thema blijft nog even een verrassing. Tip: volg je ‘Huttenbouw Westzaan’ op Facebook en
Instagram al? Doen! Dan lees je alle huttenbouwnieuwtjes als eerste. Meehelpen in de organisatie? We zoeken nog een creatieve vrijwilliger die kan helpen bij het maken en bewerken van documenten als het huttenbouwjournaal.
Stuur een berichtje via sociale media of het mailadres hierboven en we maken graag kennis met je!
huttenbouwgroeten namens de organisatie,

Jaap Brinkman

Weergaven: 5