Hilarische voorstelling Roda 100 jaar. zondag

Hilarische voorstelling Roda 100 jaar. zondag

Door Marijke van der Pol

zie link naar fotootjes 
21 Rodianen spelen een kleine 100 clubgenoten in de hilarische voorstelling Roda 100 jaar. Er wordt vergaderd, vakantie gevierd, maar vooral ook gekorfbald.
Dorpshuis De Kwaker, zaterdag 13 oktober 20:00 uur (uitverkocht), zondag 14 oktober 14:00 uur nog enkele plaatsen beschikbaar. Kaarten à € 10 bestellen via wkvroda.nl/jubileumtoneelstuk

 

Roda 100

JUBILEUM TONEELSTUK RODA 100 JAAR VAN START

Het is vanaf nu mogelijk kaarten te bestellen voor het Jubileum Toneelstuk Roda 100 JAAR. ( kaarten voor zaterdag UITVERKOCHT)
Het toneelstuk zal te bewonderen zijn in Dorpshuis De Kwaker te Westzaan.Op zaterdagavond 13 oktober aanvang 20.00 uur en zondagmiddag 14 oktober vanaf 14.00 uur, staan de Rodianen op de planken.
Het jubileumstuk zal de geschiedenis van de korfbalclub doen herleven. Zelfs oud-Rodianen geven hierbij acte de presence.
Tekstschrijver Marijke van der Pol en regisseur Sylvia de Jong hebben ervoor gezorgd dat er maar liefst meer dan 100 personages uit de Roda geschiedenis op het toneel verschijnen. Hoogtepunten, anecdotes, maar ook dieptepunten zullen de revue passeren.

Op de zaterdagavond zal er na afloop een ouderwets Bal na zijn onderleiding van Music Journey.

Kaarten a 10 euro per stuk, kunt u bestellen via de Roda site.
www.wkvroda.nl

Klik op de bovenste balk op het kopje 100 jarig jubileum en vervolgens op kaarten bestellen toneelstuk.

Weergaven: 0