Herleving brengt ‘Wie speelt met wie?’

Herleving brengt ‘Wie speelt met wie?’
uit De Wessaner

Met enthousiasme zijn de spelers gestart met de repetities van het stuk ‘Wie speelt met wie?’. De uitvoeringen zijn op 28 oktober en 3 en 10 november. Onder leiding van de regisseuse Anouk zijn de repetities al begonnen om de types te ontdekken en inzicht in het spel te krijgen. Hierbij komen ook ideeën omtrent de invulling van het decor naar voren. Het decor wordt in eigen atelier gemaakt, is eenvoudig van constructie en makkelijk te monteren en demonteren. Dit vraagt de nodige creativiteit van de medewerkers. Ook het lichtplan wordt op papier gezet. De technische groep van de toneelvereniging kan nog wel enige uitbreiding gebruiken. Kortom, we zoeken nog uitbreiding.
Als u meer van de voorstellingen wilt weten, kunt u ons op de website volgen: www.tvherlevingwestzaan.nl.
Martin van ’t Veer
Foto
Vlnr. Op achterste rij: Reindert Kuyt, Jose Kruidenberg, Frits Klerk, Mariëlle Kroon, Mignon van der Leij, Viktor Zanting, Willemijn
Thoolen, Michael Verhagen, Piet Zwikker. Voorste rij: Carola May, Willem Jan Schouten, Marja Kalf en Wendy Duivenvoorde. Aukje May en Robert Stevens ontbreken. Foto: Fred Eerenberg. Vlnr.

Op achterste rij: Reindert Kuyt, Jose Kruidenberg, Frits Klerk, Mariëlle Kroon, Mignon van der Leij, Viktor Zanting, Willemijn
Thoolen, Michael Verhagen, Piet Zwikker. Voorste rij: Carola May, Willem Jan Schouten, Marja Kalf en Wendy Duivenvoorde.
Aukje May en Robert Stevens ontbreken. Foto: Fred Eerenberg.[/caption]

Weergaven: 14