Goed nieuws van de HVW

Goed nieuws van de HVW

Om maar direct met de deur in huis te vallen: welk goed nieuws kunnen wij aan onze leden enaan Westzaners brengen? Het heeft wel even wat moeite gekost om met iets leuks, maar zeker ookmet iets moois te komen. We hebben bedacht dat het een leuk idee is om de drie historische wandelingen in Westzaan te kunnen lopen wanneer hetu schikt. Voor niet-leden bieden wij de fullcolourboekjes aan voor € 5,- per stuk. Alle boekjes zijnvoorzien van een duidelijke plattegrond.

U kunt kiezen uit drie boekjes. Of u koopt ze alle drie, dat is nog leuker voor de vereniging: ‘VanKerkbuurt tot Relkepad’, ‘Van Bakkersloot tot Kikkertse Kluft’ of ‘Van Bakkersloot tot Overtoom’.Maar als u lid wordt van onze vereniging voor hetgeringe bedrag van € 10,- per jaar, dan ontvangt u de drie wandelingenboekjes er gratis bij. Dit is tochwel een heel mooi aanbod dat wij u kunnen doen, zeker omdat we trots zijn op onze vereniging en op de prachtige boekjes die we in samenwerking hebbengemaakt. U steunt hiermee ook gelijk het werk van de vereniging. U kunt de boekjes ophalen en betalen en/of gelijk een inschrijfformulier invullen om lid te worden van de vereniging op Kerkbuurt 40, 1551 AE Westzaan.

U kunt vooraf telefonisch contact opnemen met Ingrid Jahn op 06-1717 1793 of 075-6153 348wanneer u langs wilt komen, zodat we een afspraak kunnen maken. U weet dat we volgens de regels maar één persoon tegelijk mogen ontvangen.Neem ook graag uw mondkapje mee. U kunt ook een e-mail sturen, dan sturen we het inschrijfformulier aan u op: voorzitterhvw@westzaan. nl of secretarishvw@westzaan.nl. Als u stukken bezit die het archief van Westzaankunnen verrijken, dan kunt u die op de bovenstaandee-mailadressen aanmelden. Wij nemen dan contact met u op en zorgen dat de overdracht zorgvuldig gebeurt.

 

 

voorzitter Historische Vereniging Westzaan,

Ingrid Jahn-van Binsbergen

 

Weergaven: 11