Een fantastisch feest Koningsdag

Een fantastisch feest

Uit de Wessaner  Wij organiseren Koningsdag in Westzaan namens de Westzaanse Gemeenschap in samenwerking met Dorpscontact Westzaan. Vele handen maken licht werk. We rekenen als vanouds op een grote opkomst. Dit feest wil toch niemand missen. En natuurlijk halen wij weer alles uit de kast om ons dorp zo perfect mogelijk te presenteren. Het hoofddoel van het Oranjecomité is dat Koningsdag feestelijk en respectvol, maar vooral veilig verloopt.

Er zijn in de Kerkbuurt voldoende vrij- marktplaatsen: voor de Grote Kerk op de begraafplaats, op de plek waar de visboer op de vrijdagen staat en op het grasveld achter het Reghthuys. Voor de kleinste kinderen zijn er diver- se attracties en voor de iets oudere kinderen is ook voor vertier gezorgd.

Onder meer het Zaens Brandweer- museum opent zijn deuren, de Digi- tale Beeldbank is aanwezig, kinderen kunnen zich gratis  laten  schminken  bij Mariëlle Heuft, eendjes vissen en touwtje trekken zijn weer van de par- tij, de West-Friese poffertjeskraam, Rina Schenk met haar sieraden, bakker Verhagen, Floribundus met bloemen en planten, Soep van Clau, Meatballs enzo, Vietnamese loempia’s, de draai- molen van Woody S Geheimpje, de Westzaanse Gemeenschap heeft een kraam en natuurlijk de EHBO. Ook is erals vanouds onze dj Jamie, die bij het Reghthuys de muzikale omlijsting ver- zorgt. Op de braderie en de vrijmarkt kunt u bijzondere verrassingen ver- wachten.

Het Oranjecomité is druk bezig met de voorbereidingen om een stijlvolle en eigentijdse, maar zeker een bruisende dag te organiseren waar iedere West- zaner trots op kan zijn. Het belang- rijkste is goed en droog weer en het enthousiasme van Westzaners en bezoekers van buiten om deze dag te doen slagen.

U kunt zich aanmelden op www.facebook.com/groups/konings- dagWestzaan.

het Oranjecomité, Reinhold, Ingrid, Marcel en Rina

Weergaven: 0