Dorpscontact een leerzame avond

1 De medewerkers van Tandheelkundig Centrum Nederland gevestigd in Westzaan aan de Kerkbuurt komen een presentatie geven over hun bedrijf en de nieuwste technieken op tandheelkundig gebied.

2.  Marianne Katee komt vertellen over het programma wat er allemaal bij De Kwaker te doen is en wat er  allemaal op de agenda vermeld staat.

 
3.  Sinterklaas commissie komt vertellen wat er allemaal weer voor moois op komst is met de intocht van  de goedheiligman. 

 
4.    De Dag van Westzaan wat hebben we er met elkaar een fantastische dag van gemaakt voor de  Westzaners maar zeker ook voor vele mensen van buitenaf. Bij de evaluatie van afgelopen woensdag Is gebleken dat dit voor herhaling vatbaar is en zeker een vervolg gaat krijgen. 
 
4.  Lichtjesavond op 27 oktober bij de algemene begraafplaats aan de Dolphijnstraat dit wordt georganiseerd vanuit de Historische vereniging Westzaan, Initiatiefnemers Danielle Koopman en Ingrid Jahn. Op deze dag hebben wij overdag ook nog wat extra handjes nodig. Wij verzoeken en doen  een oproep of er mensen zijn die ons willen helpen om alles voor elkaar te krijgen. U kunt zich graag bij ons aanmelden.   
5. Lijsttrekker Gerard Slegers van Het CDA was vertegenwoordigd.

Gerard Slegers CDA

            

Weergaven: 6