De lastige coronatijd Historische Vereniging Westzaan

De lastige coronatijd|

Het geldt voor alle verenigingen en dus ook voor de Historische Vereniging Westzaan. Onze activiteiten zijn heel moeilijk te realiseren. De werkzaamheden in het gemeentearchief om onze materialen te rubriceren liggen sinds de uitbraak stil. Na de laatste maatregelen hebben we moeten besluiten de ledenvergadering, de najaarslezing en de lichtjesavond te cancelen. Het is in het belangvan de gezondheid van iedereen. Bovendien maken de beperkingen het gewoon onmogelijk.

Maar zodra zaken kunnen worden op  gepakt, gaan we weer verder. En we gaan ervan uit dat u ons werk waardeert en blijft steunen. De leden hebben recent de laatste nieuwsbrief gekregen.!

Wilt u geïnformeerd worden over onze activiteiten, geef u dan op als lid. Dat kan door een e-mail te sturen naar secretarishvw@westzaan.nl. Of u kunt bellen met voorzitter Ingrid Jahn 06-1717 1793 of 075-6153 348. Voor het geringe bedrag van € 10,- (meer mag ook) brengen wij u op de hoogte van onze activiteiten. Als u stukken bezit die het archief van Westzaan kunnen verrijken, dan kunt u die ook daar aanmelden. We zorgen dan dat de overdracht zorgvuldig gebeurt.

Uit de Wesaaner oktober

Peter Huisman

Najaar lezing

Weergaven: 1