De Kwaker Effe d’r uit in Westzaan

Effe d’r uit in Westzaan

Kwaker

Hebt u trek in een kopje koffie of wilt u even lekker creatief bezig zijn? Of hebt u alleen behoefte aan een goed gesprek? Kom dan langs bij ‘Effe d’r uit’ in De Kwaker, iedere woensdagochtend van 9.00 – 13.00 uur. Kosten: 3 euro, inclusief koffie en thee.
Deze gezellige activiteitenochtend is bedoeld voor mensen die niet zo gemakkelijk de aansluiting vinden bij de bestaande activiteiten. Daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn, zoals lichte geheugenproblemen, de gevolgen van een beroerte, een kleine fysieke beperking of psychische problemen. Bij ‘Effe d’r uit’ zal de groep klein zijn en is veel begeleiding aanwezig. Hierdoor is veel persoonlijke keuze mogelijk; dicht bij huis en zonder indicatie.
Bij Effe d’r uit kunt u buurtgenoten ontmoeten en leuke activiteiten ondernemen. Dit kan van alles zijn: een kop koffie drinken en praten, creatieve activiteiten, een hobby delen, muziek luisteren, puzzelen of misschien een kort uitstapje maken.
Aanmelden is niet nodig. U kunt gewoon binnenlopen bij De Kwaker. Voor meer informatie: Sociaal Wijkteam Assendelft-Westzaan 075-2060 019.
Of loop even bij ons binnen op maandagochtendin Lambert Melisz of woensdagochtend in De Kwaker.

Digitale Beeldbank Zaterdag 29 en zondag 30 september het weekend van de Digitale Beeldbank Westzaan. Op zaterdag vanaf 13.00 uur en op zondag vanaf 11.00 uur. De Digitale Beeldbank pakt weer flink uit met films en foto’s uit het verleden. Een feest van herkenning. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar. Entree gratis.

Bridgedrive
Op zondag 7 oktober vindt vanaf 13.30 uur de eerste bridgedrive plaats. De drive is zowel voor beginners als gevorderden, er wordt gespeeld in een A- en een B-lijn. Aanmelden kan telefonisch tot uiterlijk 12.00 uur via 075-6310 352.

Toneelstuk Roda
Op zaterdag 13 oktober en zondag 14 oktober speelt WKV Roda in De Kwaker een toneelstuk geschreven door Marijke van der Pol. Nadere informatie is te vinden op de www.wkvroda.nl 

Zondag 4 november begint een nieuw seizoen van Keeztoernooien.

Keezen is een oergezellig spel voor jong en oud en iedereen kan meedoen. Het is een combinatie van menserger- je-niet en pesten. Aanvang 13.00 uur. Kosten 5 euro, inclusief hapjes. In totaal gaan we acht zondagen keezen: 4 november, 18 november, 16 december, 20 januari, 17 februari, 17 maart, 7 april en 19 mei. Je speelt per koppel en de beste drie koppels vallen in de prijzen. Na de acht zondagen zullen we zien welk koppel er met de hoofdprijs vandoor gaat.

Inschrijven bij dorpshuis De Kwaker, 075-6310352, info@dorpshuis-westzaan.nl

Weergaven: 0