De Groene Koets rijdt weer

De Groene Koets rijdt weer

Dorpsbus De Groene Koets heeft op 1 september een voorzichtige start gemaakt. Hoewel er passagiers zijn die nog schromen om de bus te bestellen en er ook chauffeurs zijn die aarzelen, wordt er toch weer gereden. De gezondheid van passagiers en chauffeurs gaat echter boven alles. De richtlijnen van het RIVM inzake desinfecteren, mondkapjes, 1,5 meter afstand enzovoorts maakt het allemaal niet gemakkelijk. Daarnaast is het met de straatwerkzaamheden in het dorp ook lastig rijden. Maar de firma Beentjes is behulpzaam bij debereikbaarheid.

De Kwaker

Het dorpshuis was de laatste weken alleen bereikbaar vanaf de Zuid. Nu wordt het parkeerterrein opnieuw bestraat en is de Kwaker straks weer vanaf beide kanten bereikbaar voor alle verkeer. Ook de fietsvoorzieningen zijn verbeterd. Tijdelijk parkeren voor auto’s is mogelijk op het terrein tegenover De Kwaker.

Langzaam worden er weer activiteiten in De Kwaker opgestart. Maar ook hierbij staat de gezondheid van de deelnemers voorop. De laatste berichten vanuit het kabinet wijzen op het aanscherpen van de regels en het betrachten van terughoudendheid. Het motto luidt: Wees voorzichtig en pas op je zelf.

 

Martin van ‘t Veer

Bezoeken: 1