De dag van Westzaan

DDvW  De Dag van Westzaan
De eerste fysieke vergadering. Voordat je het weet is het alweer tijd om een update te geven over de organisatie van De Dag van Westzaan. En eigenlijk is er nog steeds niet veelduidelijk overwatwe allemaalgaan doen of welke regels we nog moeten hanteren. Wel weten we zeker dat het een stuk minder regels zullen zijn dan we hadden verwacht, dus daar worden wij als organisatie heel blij van! Als het meezit wordt het op 11 septem- ber een groot feest in het dorp met geen of heel weinig coronaregels! Wel houden we in ieder geval rekening met een anderhalveme- tersamenleving, hoe en wat verder willen we graag met alle deelnemers bespreken.

Jawel, na anderhalf jaar niks te kunnen en mogen, mogen we elkaar eindelijk weer live in het gezicht kijken! Omdat de versoepelingen het toelaten willen we graag de enthousiaste ideeën in een vergadering met elkaar delen én uitwerken om er op 11 septem- ber een mooie dag van te maken. Dus op woensdag- avond 30 juni is er weer een kans voor iedereen om weer van zich te laten horen in dorpshuis De Kwaker. Dan zal namelijk de eerste fysieke vergadering voor De Dag van Westzaan plaatsvinden!

De vergadering zal om 20.00 uur beginnen. Geef je van te voren wel even op. In verband met de afstand die gehouden zal moeten worden, moeten we rekening houden met hoeveel personen we in de ruimte kunnen verblijven. Geef bij het opge- ven dan ook duidelijk aan met hoeveel personen je komt. In de vergadering zal ook uitleg gegeven worden over het gebruik van Facebook en Insta- gram. Denk hierbij aan het delen van berichten en het gebruiken van hashtags. Dit doen we zodat iedere deelnemer zo goed mogelijk zijn of haar activiteit online kan gaan delen.

Opgeven voor de vergadering  of  als  deelnemer  op 11 september zelf kan allemaal via ddvwikdoe- mee@gmail.com. Als je vanwege corona nog niet fysiek aanwezig wilt zijn begrijpen we dat en horen we dat graag. Dan gaat de organisatie kijken of er naast de fysieke vergadering ook een online-verga- dering opgestart kan worden. Voor meer updates volg ons vooral op Facebook (De Dag van West- zaan) en Instagram (dedagvanwestzaan).

Dewi Fraij, namens de organisatie van De Dag van Westzaan

Weergaven: 13