De dag van Westzaan opent met oldtimers

De dag van Westzaan opent met oldtimers
uit De Wessaner

Dit jaar vindt De Dag van Westzaan plaats op 14 september 2019 en het belooft weer een prachtige dag te worden. Met als opening prachtige oldtimers die door het dorp rijden en vervolgens na de rit op verschillende locaties te zien zijn. Als u uw oldtimer aan het dorp wilt laten zien, dan kan dat.

U kunt meerijden als u zich opgeeft via dotte.kuiper@ gmail.com.

Over een tijdje zult u niet meer om De Dag van Westzaan heen kunnen. Dan zullen de voorbereidingensteeds zichtbaarder worden, vooral door middel van posters en de speciale editie van De Wessaner, die in augustus verschijnt. Omdat dit nummer nu al klaar is, is het niet meer mogelijk om hierin een stuk te plaatsen.

Ook online is De Dag van Westzaan actief. Naast een facebookpagina is er nu ook een Instagramaccount. Op deze media zal voor De Dag van Westzaan een plattegrond beschikbaar zijn waarop iedereen die zijn of haar deuren openzet zal worden vermeld. Uiteraard kunt u als deelnemende organisatie deze media ook zelf gebruiken om uw
activiteiten te promoten.

Hebt u nog een leuk idee als vereniging, instantie, stichting, bedrijf of hebt u een leuke hobby of verzameling die u wilt delen op De Dag van Westzaan, meld u aan op ddvwikdoemee@gmail.com en/of kom op onze volgende vergadering op 3 juli om 20.00 uur in De Kwaker. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website www.westzaan. nl. Of bekijk Facebook (De Dag van Westzaan) of Instagram (dedagvanwestzaan).

Weergaven: 1