De Dag van Westzaan heeft minder leuk nieuws.

 De Dag van Westzaan heeft minder leuk nieuws.

Hieronder kunt u alvast het bericht lezen.
De Dag van Westzaan hakt de knoop door

Aan het begin van het jaar waren we vol van enthousiasme en hadden we veel mooie ideeën om er een mooi jaar van te maken. Maar plotseling staat de hele wereld op zijn kop vanwege het coronavirus. Met allerlei rare regels en ontwikkelingen, het zijn onzekere tijden voor ons allemaal.
In eerste instantie dachten vele dat het wel mee zou vallen. Maar na een paar weken bleek dat het grote gevolgen had voor alles en iedereen. Toen hoopten we dat het zo rond mei/juni wel voorbij zou zijn. Inmiddels is het, tijdens het schrijven van dit stukje, al eind april en alle evenementen tot 1 september zijn afgelast.
Omdat 12 september kort op 1 september valt heeft de organisatie na lang twijfelen en overleg de knoop moeten doorhakken. Hoe jammer wij het ook vinden dit jaar zal De Dag van Westzaan niet door gaan!
Het organiseren van De Dag van Westzaan had namelijk al op volle toeren moeten draaien. Daarnaast acht de organisatie de kans klein dat het op een normale manier door kan gaan.Wij achten de kans reëel dat we ook in september in onze 1,5 meter samenleving moeten leven. Zoals menig een nu al merkt tijdens het boodschappen doen ect. is dat best een dingetje. Omdat we ook onze deelnemende partijen niet met allerlei regels willen opzadelen op zo’ n leuke dag. Maar ook om de gezond van iedereen te waarborgen, hebben wij definitief besloten om De Dag van Westzaan niet door te laten gaan.

Alle mooie ideeën die er voor dit jaar waren zullen nog even in de kast moeten worden gezet en dan hopen wij er in 2021 een nog mooiere dag van te maken! Zodra er een datum bekend is voor een eerste vergadering zal de organisatie dat via de gebruikelijke wegen laten weten.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen via: ddvwikdoemee@gmail.com , of volg ons op de andere sociale media; Instagram: dedagvanwestzaan of Snapchat: dagvanwestzaan.

 
 
 
 
 

Bezoeken: 4