De Dag van Westzaan gaat vooralsnog door!!!

Hallo vrienden van De Dag van Westzaan,

Hieronder ziet u het pr-stuk zoals deze in de Wessaner van april stond. Omdat u vorig jaar al heeft meegedaan of tijdens de evaluatie vergadering heeft aangegeven te willen deelnemen, sturen wij u dit bericht ook persoonlijk. Uiteraard mag u nu ook direct reageren, 
Wij willen er ook in 2020 weer een fantastische dag van kunnen maken met elkaar.
We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Uieraard wachten wij de Coronaberichten af. Onzekere tijden, hetb is niet anders 

Met vriendelijke groeten,
De stuurgroep van De Dag van Westzaan

De Dag van Westzaan gaat vooralsnog door!!!

De organisatie van De Dag van Westzaan zou al in volle gang moeten zijn. De eerste bijeenkomst stond al gepland, maar zoals we allemaal weten is deze afgelast. Door de algemene toestand in de hele wereld heeft de organisatie vooralsnog geen nieuwe datum kunnen prikken.

Omdat de organisatie er vanuit gaat dat De Dag van Westzaan op 12 september gewoon door kan gaan. Zullen we dit met elkaar op een andere manier moeten gaan voorbereiden.

Daarom vragen wij u als u mee wilt doen met De Dag van Westzaan een mail te sturen naar ddvwikdoemee@gmail.com . In deze mail kunt u aangeven wat uw plan is tijdens De Dag van Westzaan, zodat de organisatie kan inventariseren wie er wat doet. Het aanmelden kan tot 15 mei.

Als u vragen of een probleem heeft met het organiseren kunt u via hetzelfde mailadres contact opnemen. De organisatie gaat dan kijken of wij u kunnen helpen.Ook Koningsdag zal niet door gaan, het Oranje Comité heeft al aangegeven dat een samenwerking met De Dag van Westzaan en Koningsdag zeker een optie is.

De organisatie van De Dag van Westzaan hoopt dat we elkaar in juni of juli weer persoonlijk kunnen ontmoeten, om dan de laatste puntjes op de i te zetten voor De Dag van Westzaan. Ondanks dat dit nu nog heel ver weg klinkt gaan we van het positieve uit.

Wij hopen u graag weer te zien zodra Nederland Corona vrij is.

Bezoeken: 1